CESOM 2010

Zdeněk Mazal, 30. 3. 2010

Zatímco většina našich členů měla brigádu „sbírání ostružin“ v lesích u Blanska (oficiálně nazvanou 1. Jihomoravská liga), Fučíkovi a já jsme se vypravili na návštěvu ke slovenským sousedům. Závody nesly název „CENTRAL EUROPEAN SPRING ORIENTEERING MEETING 2010“ a Slováci je měli jako národní žebříčky.

Účast byla cca 300 lidí, z nichž poměrně dost potkáváme na závodech u nás. Na programu byly v sobotu 2 závody, krátká a sprint, v neděli pak klasika. Terén dost podobný Vracovu, průběžný borovicový les, rovina, místy písečné duny. Krátká trať a sprint se odehrávaly převážně v příměstském lesíku, kde bylo i trochu ostružin a odpadků. Celkově nebylo moc co řešit, spíš šlo o to nedělat stupidní chyby, což se mi na krátké moc nedařilo, viz mapy.

Krátká:

Sprint:

Výsledkově dopadl nejlépe asi Karel, i když ztráta byla větší než si představoval. Hanka dopoledne vyhrála béčka, odpoledne si ale vzala špatnou mapu. V neděli už se Fučíkům na klasiku nechtělo, takže ranní vstávání způsobené posunem času v 5:40 jsem si užil sám. Terén byl pěkný, i když některé dlouhé postupy byla docela nuda. Bohužel jsem měl na trati 2x zatmění mozku, takže opět pouze kvalitní trénink.

Kompletní výsledky jsou na stránce závodů.

Žádné komentáře

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
© VSK MENDELU v Brně, oddíl OB 2008 - 2010